Uw vertrouwde partner voor ramen en deuren in België.

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in de ramen, glas, deuren en bouwsector kunnen wij u een professionele service op maat garanderen.

Diensten op maat

Ons team van experts stelt een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in plaatsing van buitenschrijnwerk: ramen, deuren, gordijngevels, cassettegevels, balustrades en schuifdeuren, beglazing, rolluiken, zonwering, vliegenramen.

 
 

Competitieve prijzen

QForte’s flexibiliteit samen met haar doordacht management, maakt het mogelijk om de teams op een zeer efficiënte manier toe te wijzen, zodat minder middelen verbruikt worden en daardoor de prijzen zeer concurrentieel blijven, terwijl de waarde van de dienstverlening aan haar klanten en partners gemaximaliseerd wordt

 

We staan altijd klaar​

Nachtdiensten, lange weekends: dit is onze manier van werken. We hebben een goede plaats op de markt verdiend door onze klanten te verwennen met bijna onmiddellijke beschikbaarheid en werken in zware omstandigheden

 
 

Videogalerij

Kern van de onderneming

Het belangrijkste wat ons uniek maakt ten opzichte van onze concurrenten is de kwaliteit van onze producten, ons professionele team en onze prestaties die erkenning krijgen van klanten over de hele wereld. Tot nu toe zijn we erin geslaagd een krachtig verkoopnetwerk op te bouwen, dat we voortdurend uitbreiden.

 

Comfort en kwaliteit

Bij de keuze voor QFORTE-ramen bepaalt u de kwaliteit, het comfort en de veiligheid, een verklaring die wordt gevalideerd door het niveau van de geleverde klanttevredenheid. Onze ramen en deuren bij QFORTE variëren van schuifdeuren tot zonweringssystemen en omvatten alle oplossingen voor elke ruimte die onze klanten nodig hebben.

 

QFORTE gebouwd om lang mee te gaan

Wij zijn een internationale fabrikant van raam- en deurschrijnwerk van PVC, hout, aluminium en staal. Al 25 jaar op de markt. De productie vindt plaats in zeven hallen die zijn uitgerust met ultramoderne, volledig geautomatiseerde productielijnen. Het productieproces wordt ondersteund door gekwalificeerd professioneel en ervaren personeel. Wij richten ons op ontwikkeling en innovatie en hopen in de komende jaren het toonaangevende bedrijf te zijn.

 

Contact ons

Qforte
Herentalsebaan 103, 2525 Ranst
BTW NR 0670.737.578
Tel: +32 485 588 121
Email: info@qforte.be

Onze partners: www.ramenplaatser.eu

 

Onze missie

Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget. Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel. We plaatsen vakkundig en werken af met liefde.
Kwaliteitscontrole en garantie zijn altijd inbegrepen.

Scroll to Top