Ramen

Ramen op maat voor al onze klanten

Ramen zijn steeds meer een decoratief element van zowel het gebouw als van het interieur. De keuze van kleur en fineerstructuur is daarbij essentieel. We hebben een ruim assortiment ramen en deuren die je kunnen helpen bij het maken van die moeilijke keuze als het gaat om de uitstraling van je huis. Met gladde en houtlookkleuren en profielen die gekenmerkt worden door een satijnachtig oppervlak, is er voor elke klant een keuze uit ons ruime aanbod.

 

PVC Ramen

PVC is een populair materiaal geworden voor ramen en deuren omdat het niet rot, schilfert, afbladdert, roest of vergaat en bestand is tegen weersinvloeden. Het kan ook tegen een stootje, wat bijdraagt aan de veiligheidsvoordelen en omdat het zijn vorm kan behouden bij normale klimatologische temperaturen. Het is ook milieuvriendelijk omdat het bij een zeer hoge temperatuur opnieuw gevormd kan worden, waardoor het gerecycled kan worden. We hebben een ruime keuze aan producten en we bieden de mogelijkheid om verschillende vormen van de structuur te maken, samen met een overvloed aan voorbereide accessoires, deze kenmerken die PVC-ramen zeker onderscheiden van andere soorten ramen.

 

Houten ramen

Houten ramen zijn een optie voor degenen die de schoonheid en het natuurlijke karakter van hout op prijs stellen. Zij zullen diegenen tevreden stellen die van lichte en ruime interieurs houden. Houten ramen geven karakter aan elke kamer en maken het er gezelliger. Het natuurlijke uiterlijk van hout bevalt het oog en “verwarmt” het interieur. De ramen zijn verkrijgbaar in kozijndieptes van 65, 68, 74, 75, 76, 80, 86, 88 en 92 mm. Ze zijn gemaakt van vier soorten hout – grenen, spar, meranti of eiken.

Houten ramen zijn ook verkrijgbaar met een aluminium bekleding, die extra bescherming biedt tegen externe factoren en onbeperkte ontwerpmogelijkheden biedt. De hoge kwaliteit van houten ramen en deuren wordt bepaald door goed geselecteerd en gedroogd hout en de dichtheid ervan. In ons aanbod vindt u producten van vurenhout, grenenhout, eikenhout en meranti.

 

Aluminium ramen

De baanbrekende aluminium vensterreeksen spelen in op de belangstelling van de markt voor nieuwe oplossingen en vormen een perfecte aanvulling op PVC-producten. We geloven sterk in een toekomst waarin aluminium en PVC een complementaire rol spelen door het beste van beide in één toepassing te combineren.
Onze aluminium lijn valt op door zijn unieke ontwerp en nieuwe mogelijkheden en tegelijkertijd het verminderen en vereenvoudigen van magazijn- en productieprocessen. De vouw- en schuifdeurconstructies zorgen ervoor dat je volledig van de buitenruimte kunt genieten als de deuren gesloten zijn en isoleren het interieur perfect.

Staal Ramen

Slanke profielen, perfecte statische parameters waardoor grote structuren kunnen worden gemaakt, zijn de grootste voordelen van stalen ramen. Het ontbreken van zichtbare hoekverbindingen door perfect geslepen lasnaden zorgt samen met elke
raamkleur in RAL-kleuren voor een elegant product met een hoge esthetiek. Dankzij de beschikbaarheid van oplossingen zowel met als zonder thermische onderbre- king zijn stalen ramen de juiste keuze voor elke toepassing.

 

Modelramen en -deuren

Wij bieden schrijnwerk in gebogen en hoekige vormen, die ideaal zijn voor gebouwen die in verschillende stijlen worden onderhouden. Beleggers richten zich steeds meer op ongebruikelijke vormen. Boogramen geven het interieur en de gevel een uniek karakter. Ze sieren ook vaak klassieke woningen, historische paleizen en gebouwen. Schuine ramen daarentegen zijn een optie voor moderne gebouwen, waarvan de vorm verwijst naar meer traditionele gebouwen. Wij maken gebruik van de modernste technologie, waardoor wij ons kunnen aanpassen aan de individuele verwachtingen van de klant. Dankzij materialen van topkwaliteit en geavanceerde technologie is de enige beperking uw verbeelding.

 
Scroll to Top