Deuren

Deuren op maat voor al onze klanten

Wij hebben een breed scala aan ontwerpen voorbereid. De state-of-the-art technologieën gebruikt bij de vervaardiging zorgen voor een hoge weerstand tegen buitencondities en eenvoudig onderhoud. Wij bieden ook aan om deuren te vervaardigen volgens het ontwerp van de klant, waarbij optimale ontwerpoplossingen worden voorgesteld. Al onze producten zijn van de beste kwaliteit omdat we alleen gebruik maken van hoogwaardige materialen van de beste Europese leveranciers.

 

PVC deuren

PVC-deurconstructies worden gemaakt op basis van het merendeel van de aange-
boden PVC-raamsystemen, maar het gebruik van verhoogde profielen maakt het
mogelijk de juiste stabiliteit en sterkte van de deurconstructies te handhaven. De keuze uit verschillende soorten handgrepen, krukken of espagnoletten maakt een grote mate van individualiteit mogelijk bij het bepalen van de gedetailleerde configuratie van het gekozen deursysteem.

Wij bieden ook de mogelijkheid om deuren te produceren volgens het eigen
ontwerp, waarbij optimale ontwerpoplossingen worden voorgesteld. De collectie panelen is ontworpen voor PVC-schrijnwerk dat charmeert elke eigenaar met zijn unieke vormen en kleuren. Bij de creatie van deze collectie hebben we ernaar gestreefd het gebruikscomfort te combineren met functionaliteit en unieke esthetiek.

 

Houten deuren

Ze zijn gemaakt voor klanten die eenvoud, elegantie en natuurlijkheid waarderen. De unieke stijl, speciaal geselecteerde materialen en moderne technologieën staan garant voor jarenlang gebruik. Een groot voordeel van houten deuren is hun zeer goede warmte-isolatie. Dit betekent dat ze helpen een constant temperatuurniveau in gebouwen te handhaven, wat bijdraagt tot lagere verwarmingskosten. Houten deuren zien er elegant uit en kunnen van verschillende houtsoorten worden gemaakt, zodat ze perfect passen bij elk type gebouw en gevelstijl.

Onze houtcollectie is gecreëerd voor liefhebbers van moderne en praktische oplossingen op basis van traditionele materialen. U kunt kiezen uit eenvoudiger, gefreesde deurontwerpen of modellen met beglazing om uit te kiezen. Met hoogwaardige coatings bieden de deuren weerstand tegen buitenomstandigheden en zijn gemakkelijk te onderhouden.

 

Aluminium Deuren

Een combinatie van populaire ontwerpen met de duurzaamheid van aluminium. De klant kan het ontwerp, de dikte, de kleur, en invulling. QForte biedt bijna onbeperkte mogelijkheden. Onze collectie aluminium deuren heeft niet alleen een modern design, een breed scala aan accessoires en een overvloed aan beschikbare kleuren, maar ook een buitengewone weerstand tegen weersomstandigheden. De buitenlaag van het paneel is gemaakt van aluminium plaatwerk. Wij bieden panelen aan met een dikte van 24, 36 en 48 mm, afhankelijk van de individuele behoeften.

Deze collectie is beschikbaar in tientallen uitvoeringen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een deur naar eigen ontwerp te produceren. Deurpanelen kunnen op elke gewenste manier worden afgewerkt. Hun oppervlak kan versierd worden met roestvrijstalen toepassingen of een ruimtelijke, gegroefde structuur krijgen. Wij bieden ook decoraties aan die gelijk lopen met het paneeloppervlak. Een dergelijke ruime keuze maakt het mogelijk deuren te kiezen die perfect passen in zowel innovatieve ontwerpen als gebouwen met een klassieke uitstraling.

 

Staal deuren

We produceren niet alleen ramen, maar ook stalen buiten- en binnendeuren. Stalen deuren zijn een combinatie van modern, solide en elegantie. De hoge isolatiewaarden verhinderen dat de koude winterlucht binnenkomt.

In combinatie met de sectionaaldeur vormen ze een harmonieus geheel met het totale huisontwerp. Bovendien kan een dubbele deur met deze vulling worden gebruikt als garagedeur. Zo’n set stalen producten zal jarenlang elegantie en duurzaamheid uitstralen.

 

Glazen deuren

Modern design, vrijheid in van accessoires en een rijkdom aan kleuren maken van de voordeur een opmerkelijke pronkstuk van elk huis. De hoogste kwaliteit materialen gebruikt tijdens het productieproces zijn een garantie voor comfort, veiligheid en duurzaamheid voor vele jaren. De eeuwige elegantie, de overvloedige inrichtingsmogelijkheden en de toenemende prestaties van glas trekken de belangstelling van ontwerpers over de hele wereld. Dit heeft ons ertoe aangezet een exclusieve, tijdloze lijn glazen deurpanelen te creëren.

De klanten kunnen een van de modellen die wij aanbieden of hun eigen model voorstellen. Niets belet ons om deuren volgens een ontwerp van de klant. Het ontwerp moet echter voldoen aan de structurele eisen voldoen. Wij stellen ook decoraties voor van roestvrij staal, gelijk met het paneeloppervlak, gemakkelijker in dagelijks onderhoud.

 

ROLDEUREN EN ROLPOORTEN

Bij QForte vindt u een grote verscheidenheid aan stalen roldeuren en rolpoorten. Vaak moeten onze roldeur in zeer moeilijke, winderige omstandigheden werken, ze worden aan zware windstoten en tacht in industriele hallen blootgesteld. Blijf rustig! We hebben een eenvoudige en zeer effectieve oplossing. Onze systeem is zo ontworpen dat alle roldeuren van ans, ongeacht de montageplaats en weersomstandigheden efficient en voortdurend werken.

Garagedeuren

De garagedeur is een van de meest zichtbare onderdelen van het raam- en deurwerk. Daarom stemmen we de garagedeur met grote zorgvuldigheid af op het individuele uiterlijk van het gebouw en de wensen van de gebruiker. Door de kennis en ervaring die we hebben in de productie van sectionaaldeuren hebben we het perfecte product kunnen maken dat is afgestemd op de wensen van de klant. Het is belangrijk dat de garagedeur wordt afgestemd op de hele gevel en haar charme benadrukt. In de loop der jaren hebben we de behoeften van de markt geanalyseerd en deze lijn van aanbiedingen gecreëerd. De deuren uit deze lijn voldoen aan de huidige trends, bieden veiligheid, isolatie en een zeer hoge gebruiksstandaard.

Scroll to Top