Poorten en hekken

Poorten op maat voor al onze klanten

Wij bieden hekken en poorten gemaakt in meerdere stijlen, dankzij welke de klant gemakkelijk een die perfect zal harmoniseren met de omgeving te kiezen. Onze poorten kunnen alle kleuren aannemen die wij aanbieden. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om een individueel project te creëren, aangepast aan de topografie. Ongeacht het uiterlijk en de vorm van de overspanningen, hebben alle hekken één ding gemeen – solide vakmanschap. Wij bieden hekken van thermisch verzinkt staal en aluminium, die een uitstekende bescherming tegen corrosie bieden.

 

Aluminium POORTEN en HEKKEN

Kies voor een omheining van aluminium en geniet jarenlang van het uiterlijk en de functionaliteit ervan. De basisfunctie van elk hek is in de eerste plaats het waarborgen van een gevoel van veiligheid en privacy van de huisgenoten. Maar dat is niet alles. Het hek moet een puntje op de “i” zijn bij de afwerking van het hele huis. Het moet harmoniëren met de hele woning en de decoratie ervan zijn. Aluminium is een uitstekend materiaal voor het maken van een hek. Het is extreem licht, maar ook duurzaam. Bovendien is het een universeel materiaal, waardoor het perfect past in het ontwerp van het hele huis. Aluminium gaat goed samen met hout, gips, staal en moderne gevelbekleding.

Aluminium hekken kunnen in alle RAL-kleuren worden gelakt. Dit maakt een visuele aanpassing van de elementen aan de esthetiek van het pand. Het gebruik van het RAL-palet is een garantie dat het effect in overeenstemming is met de verwachtingen van de klant.

 

Stalen poorten en hekken

Stalen poorten en hekken zijn elegant, functioneel en gemakkelijk te installeren. Ze bieden de leden van het huishouden comfort en een gevoel van veiligheid.
Staal als grondstof is zeer populair in de bouw. Het is een materiaal waarvan het belangrijkste voordeel is stevigheid en duurzaamheid. Dankzij deze twee eigenschappen, evenals de veelzijdigheid in het aanpassen aan het ontwerp van het hele huis, stalen hekken zijn het verkrijgen van meer en meer klanten.

Stalen poorten en hekken vervaardigd in ons bedrijf zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal. Een dergelijk hek zal zeer functioneel zijn, waardoor de veiligheid van de leden van het huishouden wordt gewaarborgd. Het wordt ook een ornament van het hele huis, want staal, ten onrechte verward met grof materiaal, past perfect bij hout en glad pleisterwerk. Moderne, automatische mechanismen zorgen voor een gemakkelijke en stille werking. Stalen hekken worden gepoedercoat in de kleuren van het RAL-palet. Door het gebruik van het RAL-palet kunt u het uiteindelijke effect al zien voordat u uw bestelling plaatst. De verflaag die op de omheiningselementen wordt aangebracht vormt interessante structuren waardoor opvallen in de omgeving.

 

Garagedeuren

De garagedeur is een van de meest zichtbare onderdelen van het raam- en deurwerk. Daarom stemmen we de garagedeur met grote zorgvuldigheid af op het individuele uiterlijk van het gebouw en de wensen van de gebruiker. Door de kennis en ervaring die we hebben in de productie van sectionaaldeuren hebben we het perfecte product kunnen maken dat is afgestemd op de wensen van de klant. Het is belangrijk dat de garagedeur wordt afgestemd op de hele gevel en haar charme benadrukt. In de loop der jaren hebben we de behoeften van de markt geanalyseerd en deze lijn van aanbiedingen gecreëerd. De deuren uit deze lijn voldoen aan de huidige trends, bieden veiligheid, isolatie en een zeer hoge gebruiksstandaard.

ROLDEUREN EN ROLPOORTEN

Bij QForte vindt u een grote verscheidenheid aan stalen roldeuren en rolpoorten. Vaak moeten onze roldeur in zeer moeilijke, winderige omstandigheden werken, ze worden aan zware windstoten en tacht in industriele hallen blootgesteld. Blijf rustig! We hebben een eenvoudige en zeer effectieve oplossing. Onze systeem is zo ontworpen dat alle roldeuren van ans, ongeacht de montageplaats en weersomstandigheden efficient en voortdurend werken.

Scroll to Top